Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrdio inspektorat

Riječkom KBC-u prijeti 100.000 kuna kazne? "To je najteži prekršaj poslodavca"

Riječkom KBC-u prijeti novčana kazna od 60.000 do 100.000 kuna zbog nepravilnosti u radu koje je utvrdio Državni inspektorat, tvrde iz Sindikata zdravstva Hrvatske.

Navodno je riječ o nepravilnostima u radu Uprave, a predsjednica Sindikata upozorila je da to nisu jedine nepravilnosti u radu riječke bolnice.

Pročitajte i ovo Riječka bolnica - 1 Bolnica za ženu i dijete Novi bolnički kompleks vrijedan 158 milijuna eura iskorak je u liječenju: "Ovo je dosanjani san" Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

"Ovo zadnje koje smo čekali je rezultat, rezultat je godišnjeg upravljanja KBC-a od strane dvojca - ravnatelja Ružića i predsjednika upravnog vijeća državnog tajnika Željka Plazonića, dakle, uz 11 pravnika i 3 vanjska odvjetnička društva koje plaćamo posebno. Uprava KBC-a krši Zakon o radu i to čini najteži prekršaj poslodavca", rekla je Radmila Čahut Jurišić, predsjednica Sindikata zdravstva Hrvatske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene