Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenski učenik novi predsjednik Naconalnog vijeća učenika RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik 8. razreda iz Šibenika Domagoj Babić danas je, nakon tri kruga tajnog glasovanja, izabran za novog predsjednika Nacionalnog vijeća učenika Republike Hrvatske.

Za zamjenicu predsjednika izabrana je Tea Ćurković-Fabijanić, učenica 4. razreda zadarske privatne gimnazije, a na sjednici je jednoglasno odlučeno da će Davor Nikolić, dosadašnji predsjednik Vijeća i glavni inicijator ideje o osnivanju Nacionalnog vijeća učenika, biti savjetnik predsjednika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Na sjednici je usvojen novi Poslovnik o radu Vijeća, a zaključeno je da će na idućoj sjednici biti predstavljen i donesen Program rada Vijeća za iduće dvogodišnje razdoblje.

Članove Vijeća u ime Ministarstva pozdravili su državni tajnik za srednje obrazovanje Želimir Janjić i pomoćnica ministra za srednje obrazovanje Vera Šutalo, stoji u priopćenju.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene