Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još prošle godine direktor šibenske gradske tvrtke Zelenilo, Siniša Burić, pokrenuo je hvalevrijednu inicijativu povodom Dana žena.


'Tko ne drži do žena, taj nije vrijedan sebe', moto je Siniše Burića (HDZ), direktora šibenske tvrtke Zelenilo, a njegova želja je da inicijativa koju je pokrenuo, preraste u tradiciju, piše portal sibenik.in.

Vezani članci U krevetu ''Vježbajte na jajima'': Djevojka slikovito pokazala tajnu ženskog užitka kako bi muškarcima olakšala posao Koronazabava u mostarskom klubu Pogledajte video razuzdane koronazabave u jednom klubu u Mostaru povodom Dana žena, došli i striperi

Burić je inače jedini HDZ-ov direktor unutar gradskih tvrtki u Šibeniku i jedini koji je preživio pad HDZ-a s vlasti u tom gradu.

>> Evo kako je danas biti žena u Hrvatskoj!

Burić je jutros svim zaposlenicama svoje tvrtke u svom uredu poklonio cvijeće, svakoj po 200 kuna bonusa na plaću, a na svoj dan ne trebaju ni raditi.

'Žene su naš najvrijedniji kadar i smatram da svatko treba cijeniti ženski spol', istaknuo je Burić. Njegove zaposlenice hvale svojeg šefa. 'Bolje i 200 kuna nego ništa, Pazi nas naš direktor, i ne samo danas', otkriva zaposlenica Svetinka Vrcić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook