Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završen očevid

FOTO Policija objavila detalje teške nesreće kod Šibenika, u kojoj je vlak naletio na automobil

Nalet vlaka kod Šibenika - 3
Nalet vlaka kod Šibenika - 3 Niksa Stipanicev/Cropix
Aktualno Galerija Nalet vlaka kod Šibenika - 1 Nalet vlaka kod Šibenika - 1 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Nalet vlaka kod Šibenika - 2 Nalet vlaka kod Šibenika - 2 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Nalet vlaka kod Šibenika - 3 Nalet vlaka kod Šibenika - 3 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Nalet vlaka kod Šibenika - 4 Nalet vlaka kod Šibenika - 4 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix +0 Nalet vlaka kod Šibenika - 5 Galerija 1/5 >>
Jedna je osoba ozlijeđena u petak poslijepodne u naletu putničkog vlaka na osobno vozilo estonskih registracijskih oznaka u mjestu Donje Polje kod Šibenika.

Do nesreće je došlo oko 16:10 sati na raskrižju željezničke pruge i nerazvrstane ceste u kojoj su sudjelovali putnički vlak i osobni automobil španjolskih registarskih oznaka, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko – kninske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija na istoku Hrvatske: U sudaru vlaka i automobila poginuo muškarac, policija objavila uzrok nesreće

Prema riječima glasnogovornika policije Šime Pavića, nakon nesreće jedna je osoba iz osobnog automobila zatražila liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Mario Grbešić "Vlakovi su sigurni" Frontalni sudar vlakova izbjegnut za dlaku: "Ljudski faktor teško je izbjeći kada se dogodi situacija kao što je ova"

"Osoba je pri svijesti, a više informacija o težini zadobivenih ozljeda bit će poznato naknadno“, rekao je za Hinu, Šime Pavić.

Očevid na mjestu prometne nesreće je završio. 52-godišnji vozač automobila, njemački državljanin, prolazio je preko pruge, a da se pritom nije zaustavio na znak STOP i uvjerio da ne dolazi vlak.

"Usred prolaska dolazi do udara jednodijelnog putničkog vlaka u zadnji dio osobnog automobila u kojem udaru je 74-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede", javili su iz PU šibensko-kninske. 

Suvozač je iz šibenske bolnice pušten na kućnu njegu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene