Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba se nastavlja

Seljaci prekidaju prosvjede i vraćaju se kućama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka je objavio da prekidaju prosvjede i ako bude potrebno kreću u pravnu bitku.

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka naglasio je kako su prerađivači dužni platiti mlijeko po promemoriji. Ako dostave drugačije obračune Savez kreće u pravnu bitku kojom će pokušati osporiti jednostrani  izlazak iz tog Sporazuma koji je potpisan 2009.

Pročitajte i ovo Okupljeni prosvjednici u Rusiji Opresija se nastavlja VIDEO Stotine uhićenih u prosvjedima zbog smrti Alekseja Navaljnog: Privedeni i novinari Viktor Orban Šokantne ostavke "Ovako dalje više ne može": Javnost je bijesna, Orban uzdrman skandalima

'Idemo doma na selo, koje je kroz stoljeća hranilo i čuvalo Hrvatsku, s porukom - teško nam je ali ćemo sigurno preživjeti! Dobili smo poticaj da se prihvatimo proizvodnje hrane, a Vlada je dobila plaće i povlastice da proizvede sretnu i bogatu državu. Ljudi koje premijer Zoran Milanović opisuje 'imaju samo cipele' i kaže ' u teškoćama su ali ne protestiraju'  - valjda im je dobro u mišjim rupama', ističu iz Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka.

Traktori se sa cesta povlače tijekom večeri i sutrašnjeg dana.

>> Minuta šutnje za hrvatsko selo: 'Ne bučite da ne probudite ministra'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene