Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve je prekasno?

Selak Raspudić s oporbom kreće u opoziv ministra Horvata: ''To je problem cijele Vlade na čelu s Plenkovićem''

Marija Selak Raspudić komenirala je aktalnualno prijepodne u Saboru.

''Nitko nije pobjednik. Premijer je dobro rekao, iako se novinari teško mogu složiti s njim, da je današnje aktualno prijepodne bilo dosadno'', kazao je reporter Mislav Bago.

''On to uvijek poručuje u nedostatku boljih argumenata'', smatra Marija Selak Raspudić i dodaje da mu je postavila pitanje o rastu broja državnih i javnih službenika u njegovom mandatu.

''On upravlja državnim aparatom. To je jedno od ključnih pitanja koje opterećuje Hrvatsku općenito. Ja sam danas otkrila da je samo u njegovom mandatu zaposleno dodatnih 15.000 ljudi'', istaknula je Selak Raspudić u Dnevniku Nove TV.

Sutra se razgovara o opozivu ministra Darka Horvata zbog obnove nakon potresa. ''Vjerujem da ćemo se dogovoriti, no nije to samo problem Horvata, već cjelokupne Vlade na čelu s premijerom Plenkovićem. Kao i ministra Zdravka Marića koji je proračun temeljio na novcu koje će privući iz Fonda solidarnosti'', ističe Selak Raspudić.

Pročitajte i ovo Zgrada Zvonimira Frka Petešića - 2 jurišićeva Državne nekretnine: "Tempo obnove navedene zgrade diktirali su ostali suvlasnici"

Pročitajte i ovo Zgrada Zvonimira Frka Petešića - 1 DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV Tko koristi državne stanove: Od 128 stanova koje država ima u svom vlasništvu - njih 35 još je slobodno!

Kazala je da nažalost postoje brojni članovi oporbe koji se boje opoziva premijera, no nije ih htjela imenovati. Smatra da je premijer danas samo naznačio tri ključne mjere: manji PDV, HEP koji će postati gubitaš i da će se povećati naknade za socijalno ugrožene stanovnike.

''Sa svime time stiže prekasno. U listopadu je održana rasprava u Europskom vijeću o tome što učiniti u vrijeme energetske krize. Naš premijer je na to lakonski rekao da je nama plin samo prijelazni oblik energetskog izvora do obnovnljivih izvora energije. Ako nemate za kruh - jedite kolače'', zaključila je svoj komentar Selak Raspudić.

 

Cijeli razgovor s Marijom Selak Raspudić pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene