Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvidi su u tijeku

Šeks kazneno prijavio Glavaša za prijetnje smrću, slučajem se bavi DORH

Sukobom osnivača HDZ-a Vladimira Šeksa i Branimira Glavaša bavi se Državno odvjetništvo. Šeks je, kako je potvrđeno Dnevniku Nove TV, zbog prijetnji smrću kazneno prijavio Glavaša. Više donosi reporterka Josipa Krajinović.

Branimir Glavaš prijavljen je zbog navodnih prijetnji smrću Vladimiru Šeksu. Slučajem se bavi Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

"Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu je, kako doznajem, početkom rujna zaprimilo kaznenu prijavu Vladimira Šeksa protiv Branimira Glavaša i to zbog prijetnji smrću. Postupanje po prijavi je u tijeku. Nemaju komentara ni u HDZ-u", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Pročitajte i ovo Gaza Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Raste broj žrtava u Gazi. Oko 40 posto ranjenih su djeca: "Većina dolazi iz ruševina vlastitog doma"

"Šeks i Glavaš do početka 2000. bili su stranački suradnici, u očima javnosti i prijatelji. Uslijedio je Glavašev odlazak iz stranke, potom je optužen za ratni zločin u Osijeku. Prozivao je Šeksa za politički montirani proces", dodala je reporterka.

Sudski postupak traje gotovo dva desetljeća, sad je, doznajemo, u završnoj fazi, čeka se - presuda.

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene