Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi potres

SDP napustio još jedan zastupnik: "Ako dođe do izglasavanja povjerenja Vladi, dat ću glas Plenkoviću"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresi u SDP-u ne prestaju, a u utorak je tu stranku napustio još jedan dugogodišnji član - saborski zastupnik Zdravko Ronko.

Zdravko Ronko s još 12 kolega iz Požege, zatražio je u utorak ispis iz članstva SDP-a. Kao jedan od mnogobrojnih razloga, Ronko je u dokumentu, kojeg možete u cijelosti pročitati niže teksta, naveo "neronovsko urušavanje i sveopće razaranje stranke od strane Davora Bernardića" te dodao kako Bernardić time "liječi svoju nesposobnost i frustracije".

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Ronko i njegovih 12 kolega podnijeli su neopozive ostavke, a Ronko poručuje kako stranci ne namjerava vratiti saborski mandat, rekavši kako je on SDP-u donio mandate, a ne obratno.

Za Index je Ronko rekao da Bernardić ima plan o "velikoj koaliciji sa svojim poslušnicima" te ističe da ako dođe do glasovanja o povjerenju Vladi, da će svoj glasi dati Plenkoviću, upravo zato da bi spriječio Bernardića u njegovoj namjeri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene