Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tema za razgovor na sjednici Predsjedništva SDP-a neće nedostajati s obzirom da je ovo prvo predsjedništvo od unutarstranačkih izbora.


Na tim je izborima, Zlatko Komadina, ostao u predsjedništvu stranke iako je svega nekoliko tjedana prije njih podnio ostavku na ministarsko mjesto.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer Plenković otkrio: ''Sljedećih dana ćemo osigurati dodatne doze Pfizerova cjepiva''. Vlada raspisala lokalne izbore Cjepivo AstraZenece protiv koronavirusa Premijer Plenković o problemu s isporukom AstraZenece: "Manjak nastojimo kompenzirati nabavom drugih cjepiva"

Upravo bi sam Zlatko Komadina mogao biti jedna od tema predsjedništva jer je prošloga tjedna izjavio kako mu podmeću slinavci oko premijera Milanovića koji su pustili priču kako ima ambicije postati šefom sabora i to dok je Boris Šprem na liječenju.

>> Glavni odbor SDP-a: Leko predsjednik, Dragovan glavni tajnik

Svakako će jedna od tema vrha SDP-a biti i nepravomoćna presuda prvom potpredsjedniku vlade. Iako je premijer i predsjednik SDP-a stao uz Radimira Čačića čak i naglasio kako neće dozvoliti da ga se 'zakuca u zemlju', a orijentir za Vladu bit će pravomoćna presuda.

No, još prosli tjedan bilo je jasno da ne dijele svi ministri premijerov stav.