Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo vodstvo

Glavni odbor SDP-a: Leko predsjednik, Dragovan glavni tajnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Glavnog odbora SDP-a danas su za predsjednika toga stranačkog tijela izabrali Josipa Leku, dok je za glavnog tajnika SDP-a izabran Igor Dragovan.

Članovi Glavnog odbora SDP-a na zatvorenom dijelu konstituirajuće sjednice u sjedištu stranke danas su odlučili i da potpredsjednici Glavnog odbora stranke budu Renata Sabljar Dračevac i Domagoj Hajduković.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut"

>> Komadina: Konvencija pokazala visok demokratski standard SDP-a

Poslovni direktor bit će Dinko Suton. Ujedno je izabran i Poslovni odbor SDP-a na čelu s predsjednikom Slavkom Linićem te članovima Dragicom Zgrebec, Mićom Stojanovićem, Šime Lučinom te Venkom Ćurlinom, priopćio je Ured za odnose s javnošću SDP-a s prve sjednice Glavnog odbora nakon stranačke izborne konvencije početkom lipnja. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene