Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ne zna im se broj"

SDP ismijava novog ministra: Objavili montažu sa znakovitom tetovažom

Damir Habijan
Damir Habijan Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
SDP se našalio s novim ministrom gospodarstva i održivog razvoja Damirom Habijanom. Prilikom njegova potvrđivanja kao novog ministra zastupnici SDP-a napustili su saborske klupe, ali nisu propustili priliku ismijati ga na društvenoj mreži.

Socijaldemokratska partija Hrvatske na društvenoj mreži X na zanimljiv je način prokomentirala potvrdu Damira Habijana kao novog ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Rugvici Užasna nesreća FOTO U prometnoj nesreći blizu Zagreba poginula dva motociklista, jedna žena teže ozlijeđena

Na fotografiji se nalazi novi ministar bez majice s fotomontažom tetovaže "budući, bivši" i natpisom “I nakon Damira, Damir“, jasno aludirajući na izjavu Andreja Plenkovića kako je izgubio zagrebačke izbore jer su mediji Davora Filipovića nazivali Damir. Uz fotografiju su dodali i sarkastičan status “Samo jedan u nizu, ne znaš im ni broj“.

Nije ovo prvi put da SDP komentira ministra gospodarstva. Prilikom smjene Filipovića SDP je na istoj društvenoj mreži slučaj prokomentirao s porukom “Filipović je duže bio na semaforu nego u Vladi“.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene