Vučićeva kolona u Zagrebu (Foto: Pixell)
Vučićeva kolona u Zagrebu (Foto: Pixell)

Zagrebačka policija izdala je novo upozorenje vozačima na svojim internetskim stranicama, vezano za prolazak kolone srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića kroz Zagreb i prema Zračnoj luci Franjo Tuđman.


Očekuje se da bi srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić trebao stići u dvoranu Vatroslav Lisinski oko 16 sati, a nakon toga bi se trebao uputiti direktno prema Zračnoj luci Franjo Tuđman i na let za Srbiju.

Promet oko navedenih područja bit će posebno reguliran i vozačima je najbolje da izbjegavaju te dijelove grada u navedeno doba.

Obavijest policije o posebnoj regulaciji prometa prenosimo u cijelosti:

"Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj obavještavamo građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače 2018. godine posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu.

Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na razumijevanju!"