Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Savez udomitelja osudio istup Zdenke Babić Petričević

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savez udomitelja Republike Hrvatske osuđuje jučerašnje obraćanje saborske zastupnice Zdenke Babić Petričević zastupnici Milanki Opačić tijekom rasprave o Prijedlogu zakona o udomiteljstvu i daje potporu zastupnici Opačić, priopćio je večeras Savez udomitelja.

Savez udomitelja, čiji su predstavnici prisustvovali jučerašnjoj raspravi, osuđuje primitivni istup zastupnice Zdenke Babić Petričević, te upućuje podršku gđi. Milanki Opačić kao majci koja je usvojila dijete, i ne samo njoj, nego i svim ostalim majkama koje su donijele odluku da dio ljubavi podare djetetu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, kaže se u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Potpisana povelja o politickoj suradnji i savezu Hrvatske seljacke stranke i stranke Socijaldemokrata Projekt Naša Hrvatska HSS i Socijaldemokrati potpisali Povelju o političkoj suradnji i savezu Slika nije dostupna Hrvatski sabor: Napad na Milanku Opačić

>> Sanader tražio ispriku od zastupnice Babić - Petričević

Jučerašnje izlaganje SDP-ove zastupnice Milanke Opačić o Vladinu Prijedlogu zakona o udomiteljstvu izazvalo je niz replika iz HDZ-ovih klupa, a Zdenka Babić-Petričević rekla je da se ljubav, majčinstvo i odgovornost ne mogu ozakoniti. 

"Sjedite i razmislite što ćete u Hrvatskom saboru govoriti o nečemu što nemate", rekla je Babić-Petričević. 

Na njezine je riječi reagirao predsjedavajući Luka Bebić (HDZ), ocjenivši da je riječ o neprihvatljivim aluzijama i
kvalifikacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene