Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O datumu održavanja izbora nije bilo govora.


Popodne se sastalo i Predsjedništvo SDP-a.

Vezani članci Joško Klisović, kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović na Jakuševcu najavio: "Oslobodit ćemo grad od kanti i kontejnera" Peđa Grbin - SDP Turbulentno u SDP-u: Predsjedništvo preuzelo upravljanje Klubom koji je odbio nova kadrovska rješenja Peđe Grbina

Na sastanku vrha SDP-a, posljednjem prije odlaska na godišnje odmore razgovaralo se, kako nam je rekao i Arsen Bauk o aktualnom pitanju koalicijskog sporazuma pred parlamentarne izbore, a očekuje se da bi to trebalo biti riješeno do kraja mjeseca. Nakon dogovora s Hrvatskim laburistima neizvjesno je što ce biti s IDS-om, koliko će SDP biti spreman na ustupke kad je riječ o njihovim zahtjevima, izgradnje Istarskog ipsilona i decentralizacije koju IDS zagovara.

O datumu održavanja izbora nije bilo govora kao niti o izbornom programu na kojemu vladajuća stranka ozbiljno radi. Preliminarni draft priprema SDP-ov veteran Antun Vujić, u tome mu pomažu i drugi stručnjaci iz te stranke, uključeni su i neki ministri, a cjeloviti program predstavit će tek uoči službenog početka izborne kampanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook