Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjedništvo stranke

Sastao se vrh SDP-a: Razgovaralo se o koalicijskom sporazumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O datumu održavanja izbora nije bilo govora.

Popodne se sastalo i Predsjedništvo SDP-a.

Pročitajte i ovo Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema" Peđa Grbin, predsjednik SDP-a Zbijanje redova Ima li još šokova ovog petka? SDP se okupio na sjednici Predsjedništva

Na sastanku vrha SDP-a, posljednjem prije odlaska na godišnje odmore razgovaralo se, kako nam je rekao i Arsen Bauk o aktualnom pitanju koalicijskog sporazuma pred parlamentarne izbore, a očekuje se da bi to trebalo biti riješeno do kraja mjeseca. Nakon dogovora s Hrvatskim laburistima neizvjesno je što ce biti s IDS-om, koliko će SDP biti spreman na ustupke kad je riječ o njihovim zahtjevima, izgradnje Istarskog ipsilona i decentralizacije koju IDS zagovara.

O datumu održavanja izbora nije bilo govora kao niti o izbornom programu na kojemu vladajuća stranka ozbiljno radi. Preliminarni draft priprema SDP-ov veteran Antun Vujić, u tome mu pomažu i drugi stručnjaci iz te stranke, uključeni su i neki ministri, a cjeloviti program predstavit će tek uoči službenog početka izborne kampanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene