Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomo Medved sastao se s Tomislavom Josićem, predsjednikom Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara.


Kandidat za ministra branitelja Tomo Medved i predsjednik Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara Tomislav Josić odradili su prijateljski i radni susret.

Vezani članci Tomo Medved Tomo Medved uoči užeg Predsjedništva: ''Razgovarat ćemo o svemu, nema tabu tema'' Josipa Rimac izašla iz zatvora u Remetincu - 6 Rimac zbunila i HDZ-ovce: "Prvi put čujem za to", "Koliko se sjećam, sama je to tražila"

Kako je priopćeno iz Stožera, Josić je još jednom iskazao podršku Medvedu, a na sastanku je bio i MOST-ov zastupnik Miro Bulj. Josić je sastanak iskoristio i kako bi predloženom ministru branitelja iznio problematiku Vukovara te, navode iz Stožera, probleme društvene situacije iz perspektive dragovoljaca Domovinskog rata.

'Ministru je ponudio i niz rješenja koncipiranih u dvanaest strateških ciljeva SOHV te kroz nekoliko inicijativa SOHV', priopćili su.

Inače, Medved je jučer kao kandidat za ministra dobio jednoglasnu podršku saborskog Odbora za ratne veterane. Još je ostala potvrda u Saboru koji će o njemu glasovati u ponedjeljak.