Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi susreti

Radni i prijateljski sastanak predloženog ministra branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomo Medved sastao se s Tomislavom Josićem, predsjednikom Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara.

Kandidat za ministra branitelja Tomo Medved i predsjednik Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara Tomislav Josić odradili su prijateljski i radni susret.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih" Sabor - 4 Desnica nije zabrinuta Brojne reakcije na koaliciju ljevice i centra: "Vidjeli smo koji su im dometi"

Kako je priopćeno iz Stožera, Josić je još jednom iskazao podršku Medvedu, a na sastanku je bio i MOST-ov zastupnik Miro Bulj. Josić je sastanak iskoristio i kako bi predloženom ministru branitelja iznio problematiku Vukovara te, navode iz Stožera, probleme društvene situacije iz perspektive dragovoljaca Domovinskog rata.

'Ministru je ponudio i niz rješenja koncipiranih u dvanaest strateških ciljeva SOHV te kroz nekoliko inicijativa SOHV', priopćili su.

Inače, Medved je jučer kao kandidat za ministra dobio jednoglasnu podršku saborskog Odbora za ratne veterane. Još je ostala potvrda u Saboru koji će o njemu glasovati u ponedjeljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene