Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lideri budućnosti

Sastali se hrvatski menadžeri: "Umjetna inteligencija će sigurno biti okrutnija prema onima koji se neće prilagoditi"

Aktualno Galerija +0 Robot Galerija 1/1 >>
Hrvatski menadžeri, njih oko 120 okupilo se danas u Opatiji. Raspravljali su o izazovima lidera budućnosti. Razvoj i uporaba umjetne inteligencije, uklapanje generacije Ze u kompanije i radna snaga samo su neke od tema. A savjet im je dao i nogometni izbornik Zlatko Dalić!

Tko će u budućnosti upravljati kompanijama? Menadžeri ili umjetna inteligencija - bilo je jedno od pitanja na današnjem skupu vodećih ljudi hrvatskih tvrtki.

"Danas svjedočimo četvrtoj industrijskoj revoluciji razvojem umjetne inteligencije koja je neminovna i koja će sigurno biti u sveobuhvatnija i brža i okrutnija prema onima koji se neće prilagoditi", poručila je Danijela Milić, glavna menadžerica Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Izborne jedinice Plenković optužio Milanovića da je namjerno propustio potpisati Zakon: "Misle da nismo prozreli takvu zlu namjeru i zlu vjeru"

Pročitajte i ovo Kutije za glasačke listiće - 1 Popravni ispit Kaos oko izbornih jedinica: "Predsjednik nije pisar koji će raditi na mig Vlade kako bi ispravio politički i proceduralni šlamperaj"

Izazov je za menadžere i kako uklopiti novu, takozvanu Z generaciju djelatnika, kao i manjak radnika. Kako se nose s tim problemima pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene