Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje zbog afere Janaf

Branko Bačić o istražnom povjerenstvu: ''Idućih dana ćemo donijeti konačnu odluku. Nismo sigurni da je to u skladu s Ustavom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Parlamentarna većina danas se sastala u Banskim dvorima. Branko Bačić nakon sastanka je kazao da se razgovaralo o osnivanju istražnog povjerenstva zbog afere Janaf.

U Banskim dvorima danas se sastala parlamentarna većina.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić kazao je nakon sastanka da se, izmđeu ostalog, razogvaralo o osnivanju istražnog povjerenstva zbog afere Janaf na prijedlog oporbe.

''Naš je stav da su odgovori koje se žele dobiti kroz istražno povjerenstvo legitimna. No nismo sigurni da su ovakva forma i postavljena pitanja u potpunosti u skladu sa zakonom  i Ustavom. Zato ćemo u idućih par dana ustanoviti ustavnost takvog povjerenstva, tim više što u Saboru već postoje tijela kroz koja bi se moglo dobiti odgovore na postavljena pitanja'', rekao je Bačić.

''Konačnu će odluku vladajuća većina donijeti idućih dana'', dodao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene