Branko Bačić
Branko Bačić Foto: Patrik Macek/Pixsell

Parlamentarna većina danas se sastala u Banskim dvorima. Branko Bačić nakon sastanka je kazao da se razgovaralo o osnivanju istražnog povjerenstva zbog afere Janaf.


U Banskim dvorima danas se sastala parlamentarna većina.

Vezani članci Epiemiolog, kafić i premijer Andrej Plenković Što će biti u paketu pomoći za ugrožene djelatnosti? Iz Udruženja ugostitelja Zagreba poručili: ''Nije to dan D samo za ugostitelje, to je za sve djelatnosti'' Andrej Plenković Plenković Predsjedništvu i Nacionalnom vijeću HDZ-a predstavlja sastav nove vlade

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić kazao je nakon sastanka da se, izmđeu ostalog, razogvaralo o osnivanju istražnog povjerenstva zbog afere Janaf na prijedlog oporbe.

''Naš je stav da su odgovori koje se žele dobiti kroz istražno povjerenstvo legitimna. No nismo sigurni da su ovakva forma i postavljena pitanja u potpunosti u skladu sa zakonom  i Ustavom. Zato ćemo u idućih par dana ustanoviti ustavnost takvog povjerenstva, tim više što u Saboru već postoje tijela kroz koja bi se moglo dobiti odgovore na postavljena pitanja'', rekao je Bačić.

''Konačnu će odluku vladajuća većina donijeti idućih dana'', dodao je.