Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sandra Švaljek

'Ako ostanem bez punomoći podnijet ću ostavku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostane li bez punomoći Sandra Švaljek podnijet će ostavku.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u srijedu je potvrdila kako će u slučaju da ostane bez punomoći za obnašanje dužnosti gradonačelnika podnijeti ostavku, u Gradskoj skupštini aktivirati mandat i osnovati klub nezavisnih gradskih zastupnika.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Švaljek je novinarima najavila kako je u slučaju da Milan Bandić umjesto nje opunomoći drugu zamjenicu Vesnu Kusin moguć i niz drugih scenarija, no o tome nije željela govoriti.

Švaljek neće ići Bandiću u Remetinec: 'Nemam obvezu konzultirati se s njim'

"Kolegica Kusin i ja radimo kao i do sada. U ovom trenutku sam ja opunomoćena za obnašanje funkcije gradonačelnika, a obje nastojimo učiniti sve što je u našoj moći i što je u interesu Grada i građana Zagreba", rekla je Švaljek na konferenciji za novinare na temu "Akti gradonačelnika" u povodu sjednice Gradske skupštine zakazane za 26. ožujka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene