Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROLJETNO ZASJEDANJE SABORA

Benčić o raspravi o Mustaču i Perkoviću: "To je bio pokušaj da se zasjeni sve ono što je zapravo bitno, a prolazi ispod radara"

Glavna tema proljetnog zasjedanja Sabora bio je zahtjev za pomilovanjem generala Mustača i Perkovića. Dio oporbe smatra da to nije ključan problem i da se "pokušava zasjeniti sve što je zapravo bitno".

Tema zahtjeva za pomilovanjem Josipa Perkovića i Zdravka Mustača dominirala je na aktualnom prijepodnevu. No, ima još mnogo tema kojima će se morati baviti Sabor. 

Reporterka Barbara Štrbac je za Dnevnik Nove TV razgovarala o ključnim pitanjima sa zastupnicom zeleno-lijevog bloka Sandrom Benčić.

"Mislim da je to bio pokušaj da se zasjeni sve ono što je zapravo bitno, a prolazi ispod radara. Mi smo iz tog razloga jasno rekli da u tome ne želimo sudjelovati", rekla je Benčić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUKOB DVA BRDA Plenković uzvratio Milanoviću: "Karijes s Pantovčaka pokazuje nervozu, primitivizam, divljaštvo... čovjek je patološki lažljivac"

Pročitajte i ovo Sandra Benčić AKTUALNO PRIJEPODNE Zaiskrilo u Saboru između Plenkovića i Grbina: ''Vi ste jedan muljator! Pa jeste li vi normalni?''

U Saboru na ovom zasjedanju najvažnija tema zeleno-lijevog bloka je raspuštanje Sabora i raspisivanje izbora. "Prije 60 dana smo uputili zahtjev u proceduru. Sada kada je prošlo 60 dana mi kao oporba imamo pravo prikupiti 30 potpisa. Mi želimo vrlo jasno pokazati tko je i tko nije spreman na izbore i tko je u stanju gutati knedle u nedogled ove Plenkovićeve Vlade i uključujući njegove kolalicijske partnere", navela je.

Jasno je, kazala je, da se oporba ne slaže oko velike većine stvari. "Ono oko čega postoji slaganje jest da je ova Vlada krajnje nestabilna", dodala je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene