Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao glas 'za'

Sanader se pojavio s flasterom na glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni zastupnik Ivo Sanader svojim je glasom podržao proračun za 2011. godinu.

Ivo Sanader je danas u sabornicu došao s flasterom na desnoj sljepoočnici ne objašnjavajući nikome što mu se dogodilo.

Pročitajte i ovo Sabor 77 za i 42 protiv Hrvatski sabor izglasao proračun za 2024. Davor Nađi, Fokus brojne zamjerke Čeka se rasprava o prijedlogu državnog proračuna, oporba već baca kritike: "HDZ je očito u problemu"

Podsjetimo, Sabor je donio državni proračun za 2011. godinu, ali bez glasova najjačih oporbenih stranaka, čiji su zastupnici prije glasovanja napustili sabornicu. 'Podržao sam proračun, zato što sam još prije rekao da neću rušiti parlamentarnu većinu koju sam stvorio. Proračun je najvažniji dokument koji se usvaja u saboru i on je na crti onoga s čime smo dobili izbore 2007 i zato sam ga podržao', rekao je Sanader.

>> Sabor sa 83 glasa podržao proračun za iduću godinu

Za predloženi proračun glasovala su 83 zastupnika vladajuće većine, a protiv je bilo šest zastupnika iz oporbe HDSSB-ovi Boro Grubišić, Ivan Drmić i Dinko Burić, HSP-ov Daniel Srb, zastupnik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar te Ivica Pančić iz Hrvatskih socijaldemokrata.Oporbeni zastupnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a prije glasovanja o proračunu napustili su sabornicu, ne želeći, kako su poručili, snositi odgovornost za loš proračun koji Hrvatsku gura još dublje u krizu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene