Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evocira uspomene?

Evo kada je Sanader nosio vestu koju je imao na suđenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik Vlade i HDZ-a se neočekivano, na prvom ročistu pojavio neformalno odjeven, u vesti. Zanimljivo je primijetiti kako je istu vestu nosio i u kampanji za parlamentarne izbore 2007. g.

U pregledu arhive, otkrili smo kada je bivši premijer Sanader također nosio vestu s današnjeg ročišta i u kojoj se poslije neuspjelog početka suđenja uputio u KBC Zagreb. Bilo je to u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore 2007. godine!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ročište zakazano za 9. svibnja Sanader opet pred sudom, moguća odluka o izručenju Slika nije dostupna Produljen pritvor, pomaknut datum Čeka se nova odluka o datumu Sanaderova izručenja

Podsjetimo, Ivo Sanader je na  početku suđenja za desetine milijuna kuna izvučenih iz državnih poduzeća i Ministarstava preko agencije Fimi Medija, izjavio kako se ne osjeća dobro te je zbog kardiološkog pregleda na zagrebačkom Rebru odgođen početak suđenja za najveću političku aferu u Hrvatskoj.

>> Tema: HDZ pod istragom

>> Tema: Suđenje Sanaderu

Evocira li bivši premijer, u trenutku kada mu započinje suđenje, uspomene iz pobjedničke 2007., kada je bio na vrhuncu moći i popularnosti, prosudite sami.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene