Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši premijer, Ivo Sanader reagirao je na izjave člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića, istaknuvši kako je ‘D. Mihanović iznio gnusnu laž ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo’.


Damir Mihanović je, naime, na javnoj televiziji naveo kako je bivši premijer Ivo Sanader preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak. U današnjem demantiju Mihanovićevih navoda bivši premijer Sanader ističe kako je ‘Damir Mihanović iznio gnusnu laž, ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo. Kao predsjednik Vlade održao sam na desetke sastanaka s gospodarstvenicima, i nikad nikome nisam sugerirao s kojom PR-agencijom treba poslovati.

Vezani članci Slika nije dostupna Hebrang lagao cijelom narodu i prošao bez sankcija Slika nije dostupna 'Sanaderove ulizice će dobro proći i kod druge vlasti'

>> Dobila poslove na sugestiju Sanadera?

'Pravo pitanje stoga ostaje zašto se Mihanović pred TV-gledateljima upustio u iznošenje takve laži i tako se pridružio dosad neviđenoj hajci koja se protiv mene vodi u posljednje vrijeme’, navodi Sanader u pisanoj izjavi. Također dodaje kako će ‘Mihanović zbog toga morati odgovarati na sudu’.(Hina)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju