Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To se nikada nije dogodilo'

Sanader: Mihanović iznio gnusnu laž, tužit ću ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer, Ivo Sanader reagirao je na izjave člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića, istaknuvši kako je ‘D. Mihanović iznio gnusnu laž ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo’.

Damir Mihanović je, naime, na javnoj televiziji naveo kako je bivši premijer Ivo Sanader preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak. U današnjem demantiju Mihanovićevih navoda bivši premijer Sanader ističe kako je ‘Damir Mihanović iznio gnusnu laž, ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo. Kao predsjednik Vlade održao sam na desetke sastanaka s gospodarstvenicima, i nikad nikome nisam sugerirao s kojom PR-agencijom treba poslovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umjesto Damira Sesvečana VIDEO: Bebić umalo u Saboru najavio Damira Polančeca Slika nije dostupna Osim kod građana na izborima Hebrang lagao cijelom narodu i prošao bez sankcija

>> Dobila poslove na sugestiju Sanadera?

'Pravo pitanje stoga ostaje zašto se Mihanović pred TV-gledateljima upustio u iznošenje takve laži i tako se pridružio dosad neviđenoj hajci koja se protiv mene vodi u posljednje vrijeme’, navodi Sanader u pisanoj izjavi. Također dodaje kako će ‘Mihanović zbog toga morati odgovarati na sudu’.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene