Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivo Sanader je najavio da će ponovno pisati grčkom premijeru Karamanlisu u vezi s presudom kapetanu Kristi Laptalu te najavio kako će Hrvatska učiniti sve što je u njezinoj moći za njega.


Također je podsjetio da se već prije obratio premijeru Karamanlisu, moleći ga da učini sve što je u njegovoj moći, poštujući trodiobu vlasti, da se slučaj kapetana Laptala što prije riješi.

Vezani članci Željko Komšić prekinuo intervju - 1 Komšić naglo prekinuo razgovor sa srbijanskim novinarom zbog provokacije o Srebrenici: "Onda ćete vi morati s nekim drugim raditi intervju" Pierfrancesco Sacco Talijanski veleposlanik o hrvatsko-talijanskim odnosima i COVID mjerama: "Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin"

- Da smo u Europskoj uniji i NATO-u, sigurno bi naš položaj i u ovom problemu bio puno jači. Ja ne znam bismo li i tada mogli brzo rješavati stvari, ali bilo bi nam lakše. I bit će nam lakše i bolje, rekao je Sanader.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju