Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader Bandića nazvao kukavicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader izjavio je danas da je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prvi predložio zakon koji bi skratio procedure izdavanja dozvola za gradnju kako bi dvorane bile dovršene do SP.

"Sastanak s gradonačelnicima i županima bio je organiziran na njihov zahtjev i na zahtjev Hrvatskog rukometnog saveza. Na tom sastanku gradonačelnik Zagreba je prvi predložio da se ide s jednim zakonom u kojemu bi se skratile procedure izdavanja različitih dozvola kako bi se stiglo završiti dvorane za svjetsko prvenstvo", istaknuo je premijer Sanader. 

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Gradnja na ostacima antike - 5 Vrijedni dijelovi povijesti Usred ljeta grade zgradu na ostacima iz antičkog doba: "Tko se toga drži? Nitko. Kakva nam je Vlada, takav nam je i narod"

"Mi svi znamo da u Zagrebu postoji plan da se izgradi jedna velika arena Zagreb koja bi primala negdje 18.000 ljudi."

"Dakle prijedlog je bio od Bandića, a taj prijedlog su podržali svi gradonačelnici, a Vlada je izašla u susret njihovoj molbi i molbi Hrvatskog rukometnog saveza", izjavio je premijer.

"Budući da se Bandić sada kukavički povlači, a i ostali
gradonačelnici, Vlada će taj prijedlog ponovno razmotriti u četvrtak na svojoj sjednici", rekao je Sanader.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene