Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suša im ide na ruku

Sakupljači boca u danu zarade do 20.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoke temperature ovog ljeta donijele su odličnu zaradu sakupljačima boca na Makarskoj rivijeri.

Makarsku rivijeru u trećem tjednu kolovoza posjetilo je više od 50.000 turista. U hotelima boravi oko 11.500 gostiju, a u privatnom smještenu odmara se njih oko 10.000. U samoj Makarskoj trenutno je oko 10.000 gostiju, 25 posto više nego u isto vrijeme prošle godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi zakon očekuje se u lipnju Holy: 'Naknada za povrat ambalaže se ne ukida' Slika nije dostupna Iz 160 zemalja Rekord bizarnosti: Sakupio 6,016 vrećica za povraćanje

Iako se trgovci, vlasnici kafića i restorana žale na lošu izvanpansionsku potrošnju, ima onih koji uz malo muke itekako dobro zarađuju.

>> Našao 2.000 kuna dok je skupljao boce po kantama za smeće

Sakupljači plastičnih boca i limenki na Makarskoj rivijeri dnevno zarađuju oko 20.000 kuna, neslužbena je informacija Tportala. Obilazeći plaže od Brela do Gradca,  u danu sakupe oko 40.000 povratnih boca i limenki.

Sakupljači boca na Makarskoj rivijeri žale se da im i turisti kradu posao, koji se ujutro kupaju, a popodne sakupljaju boce. Visoke temperature sigurno su povećale prodaju pića, a time i zaradu svima onima koji pune budžet sakupljanjem boca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene