Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poruke iz siska

Predsjednik Milanović na Dan žena: "Postoje borbene žene i žene koje glumataju", odgovorila mu Marijana Puljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je na Međunarodni dan žena Fakultet metalurgije u Sisku. Rekao je kako postoje dvije vrste žena. Odgovorila mu je saborska zastupnica Marijana Puljak.

Čestitajući Dan žena, predsjednik Milanović je rekao da "postoje žene i žene", pojasnivši kako postoje žene koje su borbene, koju se ne daju prodati ni slomiti, koje će nasilnika ili uzenemirivača svake vrste "opaliti na neko mjesto", a postoje i žene koje glumataju.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Objava na Facebooku Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti" Oleg Butković Na Facebooku Milanović dolazi u Opatiju, Butković ga pozvao u goste: "Možeš mi u četiri oka reći odgovore, dočekat će te i kravica..."

Upitan misli li opet na holivudske glumice, rekao je "pustimo sad te glumice", dok je na pitanje zaslužuju li žene zaštitu poručio da slabi zaslužuju zaštitu.

"Učiteljice zaslužuju zaštitu, cure na fakultetu koje su asistentice, moraju napredovati kroz netransparentan sustav i ovise o starijim kolegama, a nisu dovoljno interesantne da se okupi 30 kamera zbog njih", rekao je Milanović.

Na njegovu izjavu na Facebooku je reagirala saborska zastupnica i supredsjednica stranke Centar Marijana Puljak.

"Postoje predsjednici država, a postoji i Milanović", napisala je Puljak na Facebooku.

 

 

Postoje predsjednici država, a postoji i Milanović.

Objavljuje Marijana PuljakPonedjeljak, 8. ožujka 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene