Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva premijerka

Jadranka Kosor povodom Dana žena otkrila što su kolege pričali o njoj samo zato što je razvedena: "Ostavilo me bez daha. I nitko nije rekao ništa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka oglasila se na Twitteru povodom Dana žena. Nije navodila imena, ali je navela da su se neke kolege ružno prema njoj ponijele tijekom jedne izborne kampanje.

Brojni političari danas čestitaju Dan žena, pišući statuse na društvenim mrežama ili dijeleći cvijeće, a Kosor se tim povodom osvrnula na svoja iskustva. Napisala je kako je nekima svojedobno zasmetalo što je razvedena i samohrana majka. 

"E, da. Sjećam se i danas kako su neki kolege, u izbornoj borbi, širili ideju da ne treba glasati za mene jer sam razvedena žena. I samohrana majka. I da takve ne znaju odgojiti djecu. I to me ostavilo bez daha. I nitko nije rekao ništa. Pa sretan vam", objavila je na Twitteru i dobila mnogobrojnu podršku u komentarima.

"Uvijek se polukrvni muškarci plaše punokrvnih žena", odgovorio joj je jedan korisnik. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na međunarodni dan žena Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova reagirala na diskriminirajuću akciju policije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Izrazimo zahvalnost i poštovanje'' Predsjednik Sabora čestitao Dan žena: ''Trebamo nastaviti raditi da bi dostigli najviše standarde ravnopravnosti spolova''

Jadranka Kosor bila je prva hrvatska predsjednica Vlade. Na tu je dužnost stupila 2009., nakon odlaska Ive Sanadera.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene