Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Nogomet je kriv za sve: Zbog utakmice Hrvatska – Rusija "zaratili" veleposlanici dviju najvećih svjetskih sila

Objava američkog veleposlanika na Twitteru (Screenshot: Twitter)
Objava američkog veleposlanika na Twitteru (Screenshot: Twitter)
Aktualno Galerija +0 Objava američkog veleposlanika na Twitteru (Screenshot: Twitter) Galerija 1/1 >>
Objava na Twitteru američkog veleposlanika u Hrvatskoj Roberta Kohorsta izazvala je reakciju ruskog veleposlanika Anvara Azimova. A sve zbog utakmice Hrvatska – Rusija.

Iako će se utakmica reprezentacija Hrvatske i Rusije na Svjetskom nogometnom prvenstvu odigrati tek u subotu, vrlo zanimljivo prepucavanje već je započelo na društvenim mrežama. I to, ni manje ni više, nego među veleposlanicima dviju najvećih svjetskih sila. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

Robert Kohorst, američki veleposlanik u Hrvatskoj, objavio je na svom službenom profilu na Twitteru da "vjeruje da svi znaju za koga će navijati" u susretu hrvatske i ruske reprezentacije. 

 

Odgovor ruskog veleposlanstva u Hrvatskoj nije trebalo dugo čekati. Na svom su profilu na Facebooku objavili Kohorstovu objavu uz status: "Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate?"

No nakon što su mediji objavili javnu prepisku veleposlanstava Rusije i SAD-a, Rusi su svoju objavu ipak obrisali. 

Za razliku od Azimova, Kohorst je svoju pojasnio objavom nove fotografije na kojoj je dječak u dresu hrvatske reprezentacije koji naganja nogometnu loptu s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama. "Ako je netko u nedoumici, moj petogodišnji unuk i ja navijamo za isti tim", pojasnio je Kohorst. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene