Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na samoj ceremoniji svečanog otvaranja Islamskog centra u Rijeci očekuju se najviši državni dužnosnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Katara.


Islamski centar u Rijeci napravljen prema idejnom rješenju Dušana Džamonje više je od samog mjesta molitve. Osim džamije tu će biti smještene i učionice za vjeronauk, kongresni centar, stanovi za vjerske službenike, restoran, igraonice za djecu.

>>
Luka Rijeka mogla bi uskoro u privatizaciju

Vezani članci Ivona Milinović (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Odbor riječkog Gradskog vijeća pokrenuo proceduru razrješenja Ivone Milinović zbog "sramotnog slučaja govora mržnje" Ivona Milinović (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Riječki HDZ o skandaloznoj izjavi vijećnice: "Ograđujemo se, gostovanje nije koordinirano s nama"

Cijeloga će dana na snazi biti posebna regulacija prometa jer se osim složenog međunarodnog protokola očekuje i dolazak oko 20 tisuća posjetitelja.

'Centar će ako Bog da, ja se nadam biti, kako bi mi to rekli duhovna oaza za muslimane, ali i svako mjesto ugodnoga druženja, dijaloga', kazao je glavni riječki imam Hajrudin Mujkanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook