Ivan Dvorski, riječki Psiho (Nel Pavletić/PIXSELL) - 7
Ivan Dvorski, riječki Psiho (Nel Pavletić/PIXSELL) - 7

Ivan Dvorski, koji je u Lepoglavi zbog trostrukog ubojstva, tavom je po glavio udario policajca kad je on došao po njega da ide u šetnju.


Trostruki ubojica Ivan Dvorski, u medijima poznat i kao riječki Psiho, u utorak je u lepoglavskom zatvoru, prema neslužbenim informacijama, napao i ozlijedio zatvorskog čuvara.

Vezani članci Slika nije dostupna U tučnjavi u kafiću u Gračacu ozlijedili policajku, dvojica muškaraca uhićena Slika nije dostupna Nasrnuo nožem i sjekirom na policajce vičući - 'Sve bum vas zgazil!'

U Ministarstvu pravosuđa Hini su potvrdili da je u Lepoglavi došlo do napada na službenu osobu. Ne otkrivajući identitet napadača i ozlijeđenog, u Ministarstvu kažu da u tom slučaju dalje postupaju u skladu sa zakonskim odredbama.

Prema neslužbenim informacijama, Dvorski je čuvara udario tavom jer nije želio u šetnju. Čuvar koji je završio na šivanju glave Dvorskog je u konačnici svladao uz koleginu pomoć.

Dvorski je pri pokušaju pljačke u ožujku 2007. u Rijeci, sa samo 21 godinu, ubio troje ljudi - Đanija (42) i Benita (75) Vukošu te 29-godišnju Đanijevu djevojku Mirjam Švaljek.

Kako bi prikrio dokaze, nakon toga je zapalio stan, a iako mu zbroj kazni za sva nedjela prelazi 100 godina, služi maksimalnih 40. (Hina)