Toplo oko srca bit će zasigurno svima koji pogledaju novi kalendar riječkih plavaca. Naime, oni su na jedan dan postali modeli zbog humanitarne akcije.

Galerija


Interventni, granični i pomorski policajci, specijalci i krim policajci krase stranice kalendara za iduću godinu. Novac koji se skupi od prodaje kalendara ide u humanitarne svrhe.

Vezani članci Policija, ilustracija Nesebična gesta: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu Ilustracija Ozbiljno upozorenje policije: Pazite kome odgovarate na poziv i koga puštate u dom

"Novac je namijenjen onkološkom odjelu KBC-a Dječje bolnice Kantrida za kupnju robota koji pomaže djeci dok su na liječenju u nastavi", rekao je Marinko Marijanović, zapovjednik Specijalne jedinice policije Rijeka

"Kad smo čuli da je humanitarna priča, onda smo se rado svi odazvali", rekao je krim policajac Sanjin Ban.

Odazvat će se, kažu, i ubuduće.

"Nama i jest cilj da budemo dio ovoga društva i na neki način da pomažemo koliko god je to u našoj mogućnosti, kroz razne sfere u kojima sudjelujemo", rekao je Marijanović.

Zadovoljni su modeli, a i kupci. "Zato što je ovo sjajna humanitarna akcija koja već godinama traje i uvijek se uključim u nju", rekao je Željko Raukar.

Ako želite plavce privesti u svoj dom, požurite do Rijeke jer kalendari su tiskani u ograničenom broju.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr