Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvještava Andrija Jarak

"Dolački će u Remetincu imati poseban sigurnosni tretman, vodit će se računa da ne susreće zatvorenike koje je istraživao"

Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon dva dana skrivanja bivši šef krim policije Željko Dolački predao se u četvrtak naveče u Remetinec. Dolački je bio u bijegu nakon što ga je zagrebački Županijski sud nepravomoćno osudio na šest godina zatvora. Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak objasnio je daljnju proceduru.

"Čeka se pisani otpravak presude, što može potrajati mjesecima, jer ne postoje rokovi za to. Obrana će uložiti žalbu, čim dobije presudu. Odvjetnik Veljko Miljević uvjeren je da će presudu srušiti u žalbenom postupku i smatra da je presuda neodrživa.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Tvrdi da ne zna gdje se Dolački skrivao puna dva dana, ali da mu je stalno slao poruke da se mora predati. S njim je, kaže, komunicirao preko posrednika. Miljević je zadovoljan što se njegov klijent predao, jer kaže da bi svako daljnje bježanje pogoršalo njegov i onako nezavidni položaj.

Puno se proteklih dana govorilo o tome kakav će tretman Dolački imati u Remetincu, s obzirom na posao kakvim se godinama bavio. Sigurno je da će Dolački imati poseban sigurnosni tretman u Remetincu, na način da će ga odvojiti od ostalih zatvorenika.

Smjestit će ga s nekim tko je počinio lakše djelo ili nekakav prometni prekršaj. Vodit će se računa da se ne susreće sa zatvorenicima koji su godinama bili predmet njegovih istraga", objasnio je Andrija Jarak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene