Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sutra je zadnji dan kada se možete pobrinuti da glasujete na referendumu o ulasku u Europsku uniju, ako 22. siječnja nećete biti u mjestu svog prebivališta.


U uredima državne uprave treba napraviti potvrde o glasovanju izvan mjesta svog prebivališta, i privremeno promijeniti svoje biračko mjesto. Sve je moguće riješiti i putem emaila ili faxa. To je danas učinio i sam mnistar uprave Arsen Bauk u Supetru na Braču koji će toga dana biti u Zagrebu.

Vezani članci Konferencija za medije GI Narod odlučuje (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) "Narod odlučuje" traži da Ustavni sud ispita jesu li ispunili uvjete za referendum Sabor (Foto: Dnevnik.hr) Sindikati najavili predaju potpisa referendumske inicijative ''67 je previše''

'Evo vrlo jednostavno, dakle ispunio sam obrazac za glasovanje izvan mjesta prebivališta, to naši građani mogu obaviti još danas i sutra, uredi državne uprave radit će sukladno odluci vlade iako se radi o neradnim danima i svi koji znaju da za dan fererenduma neće biti u mjestu prebivališta pozivam da to naprave', tvrdi ministar Bauk.