Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sutra je zadnji dan kada se možete pobrinuti da glasujete na referendumu o ulasku u Europsku uniju, ako 22. siječnja nećete biti u mjestu svog prebivališta.


U uredima državne uprave treba napraviti potvrde o glasovanju izvan mjesta svog prebivališta, i privremeno promijeniti svoje biračko mjesto. Sve je moguće riješiti i putem emaila ili faxa. To je danas učinio i sam mnistar uprave Arsen Bauk u Supetru na Braču koji će toga dana biti u Zagrebu.

Vezani članci Ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić (Foto: Dnevnik,hr) Ministar Pavić otkrio koliko će rasti mirovine, pa se opet sjetio obitelji: "Svjestan sam koliko je to. I moja baka ima 1800 kuna mirovine" Suinicijator inicijative \"67 JE PREVIŠE\" Krešimir Sever gostuje u Dnevniku Nove tV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Krešimir Sever najavio sakupljanje potpisa za referendum: "Ljudi su se bojali da ćemo odustati, ali dobro smo se pripremili"

'Evo vrlo jednostavno, dakle ispunio sam obrazac za glasovanje izvan mjesta prebivališta, to naši građani mogu obaviti još danas i sutra, uredi državne uprave radit će sukladno odluci vlade iako se radi o neradnim danima i svi koji znaju da za dan fererenduma neće biti u mjestu prebivališta pozivam da to naprave', tvrdi ministar Bauk.