Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sutra je zadnji dan kada se možete pobrinuti da glasujete na referendumu o ulasku u Europsku uniju, ako 22. siječnja nećete biti u mjestu svog prebivališta.


U uredima državne uprave treba napraviti potvrde o glasovanju izvan mjesta svog prebivališta, i privremeno promijeniti svoje biračko mjesto. Sve je moguće riješiti i putem emaila ili faxa. To je danas učinio i sam mnistar uprave Arsen Bauk u Supetru na Braču koji će toga dana biti u Zagrebu.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o aktivnostima udruge Franak: "Biti na strani slabijih nije samo moja dužnost, već prije svega jasan stav" Zastava duginih boja Švicarci na referendumu podržali zakon protiv homofobije, kazne do tri godine zatvora

'Evo vrlo jednostavno, dakle ispunio sam obrazac za glasovanje izvan mjesta prebivališta, to naši građani mogu obaviti još danas i sutra, uredi državne uprave radit će sukladno odluci vlade iako se radi o neradnim danima i svi koji znaju da za dan fererenduma neće biti u mjestu prebivališta pozivam da to naprave', tvrdi ministar Bauk.