Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrka za Pantovčak

Milan Bandić obišao vrijedne radnike Zagrebačkog holdinga

Milan Bandić/Dario Juričan obilazi radnike Zagrebačkog holdinga (Foto: Facebook redatelja Milana Bandića)
Milan Bandić/Dario Juričan obilazi radnike Zagrebačkog holdinga (Foto: Facebook redatelja Milana Bandića) Foto: Facebook redatelja Milana Bandi?a
Službena kampanja za predsjedničke izbore još nije ni počela, no ona neslužbena - u punom je jeku. Pod sloganom "Što god vam Vam obećali, ja nudim duplo!" u utrku za Pantovčak uključio se i Milan Bandić, ali ne zagrebački gradonačelnik, već redatelj Dario Juričan koji je promijenio ime i krenuo u svojevrsnu antikampanju.

Na svom službenom profilu na Facebooku Milan Bandić, odnosno Dario Juričan, objavio je kako je jutros obišao vrijedne radnike Zagrebačkog holdinga. Napravio je to aludirajući na zagrebačkog gradonačelnika koji inače ranom zorom obilazi Zagreb i provjerava radove na području grada.

Pročitajte i ovo Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Pridružio se Viktoru Šimuniću VIDEO Čovjek koji je 2019. promijenio ime u Milan Bandić ide na izbore: "Ostao sam paf kad sam vidio što me dočekalo" Dario Juričan u Vrbovskom - 1 Prijedlog gradonačelnika Vrbovsko i službeno proglasilo Milana Bandića počasnim građaninom, na feštu stigao Juričan i vikao na megafon

Hrvatska prvi put za predsjedničke izbore ima kandidata koji voditi svojevrsnu antikampanju. Neki od njegovih slogana su ''Korupcija svima, a ne samo njima'', ''Što god vam ponude, ja nudim duplo'' i ''Korupcija: Sad il' nikad''.

Točke predizbornog programa su među ostalim osnivanje Ministarstva korupcije, ukidanje USKOK-a te ustavna zaštita korupcije.

Juričanu je u svibnju ove godine zagrebački Gradski ured odobrio promjenu imena u Milan Bandić, no onda su mu naglo poništili rješenje. Ministarstvo uprave krajem kolovoza dalo je za pravo Juričanu nakon što je on podnio opsežnu žalbu.

Ukratko, ministarstvo je zaključilo da se javnost ne dovodi u zabludu te da se novi Milan Bandić nigdje nije predstavljao kao gradonačelnik, a u Hrvatskoj već postoji više osoba koje se zovu isto pa nema prepreke promjeni imena.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene