Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije

Umirovljenicima stiže Plenkovićeva čestitka: "Da nas šokira ovako stare pred blagdane..."

Aktualno Galerija Zoka, sugovornik Zoka, sugovornik Foto: Vijesti u 17 Mira, sugovornica Mira, sugovornica Foto: Vijesti u 17 Novac - 2 Novac - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Novac - 1 Galerija 1/4 >>
Ovisno o visini mirovine umirovljenici s najmanjom mirovinom do 300 eura dobit će i do 160 eura jednokratne naknade.

Umirovljenici uplate mogu uskoro očekivati na računima, a njihove reakcije su različite.

"Dobro je, trebalo je dati i ovim drugima, koji su na zajamčeno minimalnoj, trebalo je njima. A ovo je dobro, valjda do Božića će biti, super, super", kaže Zoka za Vijesti Nove TV.

Pročitajte i ovo Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu?

Pročitajte i ovo Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

"Da nas šokira ovako stare pred blagdane ove, što bih vam kazala, teško se živi, teško, još naročito stariji ljudi koji su bolesniji", smatra Mira. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Aktualno VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu? Policija na mjestu pucnjave u Pragu Policija na mjestu pucnjave u Pragu Foto: Reuters Policija u Pragu Policija u Pragu Foto: Afp David Kozak David Kozak Foto: Češka policija/AFP Trg Jana Palacha Trg Jana Palacha Foto: Google Maps Trg Jan Palach Trg Jan Palach Foto: Policie ČR/X +9 Pucnjava u Pragu - 3 Svijet VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu? 1/15 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene