Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubijena djelatnica centra

Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković o tragediji u Đakovu: "Ovo je velika tragedija, oštro osuđujem svako nasilje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, kao i ovaj današnji tragični napad na djelatnike đakovačkog Centra za socijalnu skrb. Izražavam sućut obitelji žrtve, kao i nadu da će se druga žrtva napada oporaviti", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Twitteru.

Premijer i predsjednica osvrnuli su se na tragediju u Đakovu gdje je korisnik Centra za socijalnu skrb ubio djelatnicu te teško ranio njezinog kolegu.

Pročitajte i ovo Ilustracija NPOO Plenković: "U iduće dvije i pol godine doći će ogromna sredstva u Hrvatsku" Andrej Plenković Veselo u Vladi Plenković: "Umjesto doviđenja - Rim Tim Tagi Dim!"

Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru je izrazila sućut stradalima i njihovim obiteljima te osudila svaki oblik nasilja.

"Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, kao i ovaj današnji tragični napad na djelatnike đakovačkog Centra za socijalnu skrb. Izražavam sućut obitelji žrtve, kao i nadu da će se druga žrtva napada oporaviti", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

 

 

Dolazeći na sastanak Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u središte stranke Andrej Plenković je komentirao da je u Đakovu bila velika tragedija te da ministrica Murganić, ministar Božinović i policija poduzimaju sve da se utvrde okolnosti događaja.

Podsjetimo, korisnik Centra za socijalnu skrb usred bijela dana ušetao se u zgradu, ušao u sobu u koju redovito dolazi i hicima iz pištolja na mjestu ubio djelatnicu, a njezina kolegu teško ranio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene