Ubojstvo u Đakovu (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 4
Ubojstvo u Đakovu (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 4

"Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, kao i ovaj današnji tragični napad na djelatnike đakovačkog Centra za socijalnu skrb. Izražavam sućut obitelji žrtve, kao i nadu da će se druga žrtva napada oporaviti", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Twitteru.


Premijer i predsjednica osvrnuli su se na tragediju u Đakovu gdje je korisnik Centra za socijalnu skrb ubio djelatnicu te teško ranio njezinog kolegu.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Plenković najavio da će Predsjednica u utrku po još jedan mandat: Grabar-Kitarović će biti kandidatkinja HDZ-a Državni vrh u Kninu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Plenković u Sinju: Kandidatura Grabar-Kitarović neće biti objavljena sutra

Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru je izrazila sućut stradalima i njihovim obiteljima te osudila svaki oblik nasilja.

"Oštro osuđujem svaki oblik nasilja, kao i ovaj današnji tragični napad na djelatnike đakovačkog Centra za socijalnu skrb. Izražavam sućut obitelji žrtve, kao i nadu da će se druga žrtva napada oporaviti", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

 

 

Dolazeći na sastanak Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u središte stranke Andrej Plenković je komentirao da je u Đakovu bila velika tragedija te da ministrica Murganić, ministar Božinović i policija poduzimaju sve da se utvrde okolnosti događaja.

Podsjetimo, korisnik Centra za socijalnu skrb usred bijela dana ušetao se u zgradu, ušao u sobu u koju redovito dolazi i hicima iz pištolja na mjestu ubio djelatnicu, a njezina kolegu teško ranio.