Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Potpuno poludio tijekom šopinga: Razbijao i gazio proizvode, rušio police, vrijeđao okupljene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kupci i djelatnici trgovačkog lanca u Otočcu ostali su u šoku nakon što je jedan posjetitelj iznenada počeo bacati i razbijati proizvode, rušiti po trgovini čitave police s artiklima, gaziti ih nogama i galamiti na okupljene.

39-godišnji hrvatski državljanin izgubio je kontrolu u petak, 2. prosinca oko 19 sati u jednoj trgovini. Razbijao je proizvode i rušio police, nakon čega je pozvana policija, no situacija se ni tada nije smirila.

S obzirom na to da se nije htio udaljiti s mjesta događaja te se oglušio na naredbe policijskih službenika, policija je "zbog sprječavanja bijega uporabila sredstva prisile i sredstva za vezivanje", izvijestila je ličko-senjska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija GRAĐANI, PRIPAZITE Htio kupiti mobitel pa dao broj svoje kartice i ostao bez 8000 kuna: Oglasnik uputio opozorenje

Ni to mu nije bilo dovoljno, te je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja u policijskoj postaji omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Utvrđeno kako je riječ o 39-godišnjem muškarcu s područja Otočca, privremeno zaposlenom u Njemačkoj, no nije utvrđen motiv razbijanja po trgovini, a naknadno se pokazalo i da je bio pod utjecajem alkohola te mu je izmjereno 1,5 promila u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija "500 metara iznad naših glava" Muškarac koji je laserom namjerno ometao let zrakoplova isto učinio i prošle godine: Obratio se i MORH-u, ovako su se branili

Muškarac je uhićen i zadržan u policiji do triježnjenja te će biti priveden na sud zbog vrijeđanja zaposlenika trgovačkog centra i policijskih službenika, kao i nanesene materijalne štete, javlja PU ličko-senjska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene