Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ravnatelj NP Kornati traži odštetu od 199.999 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj NP Kornati Branko Kereta u ime te ustanove sudskim će putem od Ante Markova zatražiti odštetu od 199.999 kuna jer je Markov izjavama o odgovornosti NP-a za nedavno uginuće ovaca na Kornatima nanio štetu ugledu i poslovanju te ustanove.

Na taj potez Kereta se odlučio nakon što Upravno vijeće Nacionalnog parka Kornati na jučerašnjoj sjednici nije prihvatilo njegov prijedlog da se od HSS-ova saborskog zastupnika, Ante Markova traži odšteta u visini od 200.000 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Markov: 'Kaznena prijava protiv mene je neutemeljena' Slika nije dostupna Uklonjene strvine ovaca na Kornatima

Budući da Kereta, prema Statutu NP Kornati, samostalno može odlučivati o iznosima do 200.000 kuna, odlučio je da od Markova zatražiti odštetu od 199.999 kuna.

Kereta je, kako je poznato, protiv Markova u ponedjeljak podnio kaznenu prijavu zbog širenja lažnih vijesti i uznemiravanja javnosti, na što je Markov reagirao zatraživši istragu od Državnog odvjetništva te financijski nadzor nad poslovanjem NP Kornati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene