Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jednomjesečna djevojčica koju je ugrizao pas morat će proći još jednu operaciju, rekao nam je ravnatelj Klaićeve bolnice, doktor Goran Roić.


Tri dana nakon prve operacije, ravnatelj Klaićeve bolnice u Zagrebu rekao je za DNEVNIK.hr da postoje indikacije za još jednu operaciju jednomjesečne djevojčice.

Vezani članci Zlatni retriver, ilustracija (Foto: Getty Images) - 1 Pijani lovac (68) kod Krapine iz čista mira upucao susjedova psa, policija protiv njega podnijela više prijava Slika nije dostupna Beba koju je napao pas je bolje: ''Djevojčica samostalno diše, nije životno ugrožena''

''S obzirom na primarnu težinu i prirodu zadobivenih ozljeda, kao i nalaz kontrolnog MR-a mozga, postavila se indikacija za dodatni neurokriurški zahvat, planiran tijekom današnjeg dana. Dijete je i dalje životno ugroženo, stabilnih vitalnih parametara'', kazao je ravnatelj bolnice dr. Goran Roić.

Podsjetimo, argentinska doga izgrizla je u petak jednomjesečnu djevojčicu u obiteljskoj kući u Repašu. Djevojčica je istoga dana hitno operirana, a nakon operacije i dalje u životnoj opasnosti.

Policija će protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na kazneno djelo povreda djetetovih prava

Pas je neposredno nakon provedenog inspekcijskog nadzora smješten u izolaciju, u najbliže sklonište za životinje, određena je mjera provedbe kliničkog pregleda psa tijekom 10 dana (prvog, petog i desetog dana od ugriza). Veterinarska inspekcija utvrdila je kako pas nije bio propisno cijepljen. Sve daljnje mjere na psu odredit će se nakon kliničnog pregleda.