Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže zamjenski izlaz iz naselja

Bruno na splitskom Žnjanu, građani bijesni zbog radova: "Šta da hitna tu mora doći, kako bi se mimoišli?"

Radovi na splitskom Žnjanu su u tijeku, a građani su bijesni. Zahtijevaju zamjenski izlaz iz naselja. Više detalja donosi reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

Dok na splitskoj plaži Žnjan traje uređenje, iznad plaže u naselju, počelo je proširenje ceste put Žnjana. To je dodatno blokiralo ulaz i izlaz iz naselja pa su se mještani danas prosvjedno okupili.

Ovdje blizu mora serijski niču nove zgrade, skupi stanovi, ali nagurani bez ikakve infrastrukture. Stanari traže da im Grad osigura zamjenski izlaz iz naselja dok traju radovi, ali čini se da će morati trpjeti i čekati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi plan Ukrajina ima plan kako na bojište poslati 20.000 novih vojnika: "Neki od tih ljudi su motivirani i spremni su se iskupiti društvu"

"Imamo situacije gdje kamioni iz oba smjera u toj uskoj ulici idu jedni prema drugima i zamislite sada da hitna pomoć treba doći na adresu Put Žnjana neki broj i čekati 10-15 minuta, pola sata čak", rekla je Davorka

"Ulica se tu mora iskopati, rade se ispod toga veliki nosivi zidovi, mora se potkopati pod postojeću cestu sdeam metara dubuki nosači, ta cesta će se kompletno raskopat. I jednostavno kroz takvu cestu nije moguće prometovati dok se taj posao ne odradi", rekao je Tonči Vatavuk, predsjednik splitskog gradskog kotara Žnjan.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene