Trgovina, ilustracija
Trgovina, ilustracija Foto: Getty Images

U utorak, 1. studenoga, obilježava se blagdan Svih svetih. Neke će trgovine tog dana zatvoriti vrata za kupce, dok će druge raditi po izmijenjenom radnom vremenu.


U nastavku donosimo radno vrijeme trgovina na blagdan Svih svetih.

Lidl

U utorak, na blagdan Svih svetih, sve trgovine Lidl radit će prema skraćenom radnom vremenu

Radna vremena pojedinačnih Lidlovih trgovina možete pronaći >>OVDJE.

Spar i Interspar

Neke trgovine Spara i Interspara na blagdan Svih svetih bit će zatvorene, dok će neke raditi po prilagođenom radnom vremenu, koje možete pronaći >>OVDJE.

Kaufland

U utorak, na blagdan Svih svetih, trgovine Kauflanda radit će prema radnom vremenu za nedjelju.

No, radno vrijeme pojedinih trgovina može se razlikovati ovisno o pojedinoj lokaciji. Radno vrijeme možete provjeriti >>OVDJE.

Konzum

Konzumove prodavaonice na blagdan Svih svetih radit će prema posebnom radnom vremenu.

Radno vrijeme pojedinih trgovina na taj dan možete provjeriti >>OVDJE.

Plodine 

Radno vrijeme trgovina Plodine možete provjeriti >>OVDJE.

dm

Radno vrijeme trgovina dm na blagdan Svih svetih možete potražiti >>OVDJE.

Bipa

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih BIPA-ine poslovnice radit će po prilagođenom radnom vremenu. Detalje možete potražiti >>OVDJE

Pevex

Na blagdan Svih svetih prodajni centri Pevex bit će zatvoreni.

Bauhaus

Sve poslovnice Bauhausa u utorak, 1. studenog, bit će zatvorene.

Ilustracija Inflacija nije zaobišla ni groblja: Ovogodišnji blagdan Svih svetih neki će dočekati s gorčinom

Radno vrijeme trgovačkih centara

  • Arena Centar Zagreb

Na blagdan Svih svetih trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi. Međutim, neke trgovine i ugostiteljski objekti bit će otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti >>OVDJE.

  • Avenue Mall Zagreb

Trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Svih svetih bit će zatvorene. Izuzetak su neki ugostiteljski objekti, čije radno vrijeme možete pronaći >>OVDJE.

  • Westgate Shopping City

U utorak, na blagdan Svih svetih, Westgate Shopping City u Zagrebu bit će zatvoren.

  • City Center One

Prvog dana studenog, na blagdan Svih svetih, City Center one East u Zagrebu neće raditi. Izuzetak je trgovina Interspar, koja će biti otvorena od 8 do 14 sati, kao i Cineplexx, koji će raditi od 16 do 21:30.

Istoga dana trgovine City Centra One West u Zagrebu bit će zatvorene, dok će Interspar raditi skraćeno, od 7 do 14 sati.

Na blagdan Svih svetih zatvorene će biti i trgovine City Centra One u Splitu. Nekoliko trgovina radit će po izmijenjenom radnom vremenu, koje možete pronaći >>OVDJE.

  • TC Portanova Osijek

Povodom blagdana Svih svetih prizemlje i prvi kat Trgovačkog centra Portanova u Osijeku bit će zatvoreni, dok će objekti na drugom katu raditi prema prilagođenom radnom vremenu, koje možete pronaći >>OVDJE.

  • Supernova

Trgovački centar Supernova Zadar bit će zatvoren na blagdan Svih svetih. Istoga će dana biti zatvoren i Supernova Zagreb Buzin, kao i Supernova Varaždin, Supernova Karlovac, Supernova Sisak East te Supernova Sisak West.

  • Tower Center Rijeka

Većina trgovina Tower Centra Rijeka na blagdan Svih svetih bit će zatvorena. No, postoje i neki izuzeci, čije radno vrijeme na taj možete provjeriti >>OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju