Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4,6 milijuna kuna

Radnicima Kaštelanski staklenika idući tjedan bit će isplaćeno 8 ZAOSTALIH PLAĆA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam zaostalih plaća u ukupnom iznosu 4,6 milijuna kuna sljedeći će tjedan biti isplaćeno radnicima Kaštelanskih staklenika.

Radnicima Kaštelanskih staklenika iz Kaštel Štafilića bit će idućeg tjedna isplaćene zaostale plaće u punom iznosu, dogovoreno je na današnjem sastanku održanom u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, rekao je  predsjednik Sindikata poljoprivrede Šime Orešković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Država odlučila Kraj agonije za radnike: Kaštelanski staklenici idu u STEČAJ! Slika nije dostupna Plaća za rujan Isplaćena još jedna plaća radnicima Imunološkog!

Radi se o osam zaostalih plaća u ukupnom iznosu od 4,6 milijuna kuna.

Na sastanku je rečeno kako je neprihvatljvo da državno poduzeće tolike mjesece nije isplatilo plaće, pa se postavlja pitanje odgovornosti Uprave za nastalo stanje, rekao je Orešković.

Štrajk bio nezakonit: Radnici se moraju vratiti na posao ako ne žele otkaz

Novac za isplatu plaća osiguralo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture budući da Zračna luka Split radnicima Kaštelanskih staklenika duguje 11 milijuna kuna.

Osim predstavnika Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske sastanku su nazočili predstavnici Ministarstva financija, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, te predstavnik tvrtke Kaštelanski staklenici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene