Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I danas su radnici Kaštelanskih staklenika prosvjedovali i blokirali cestu trežeći što hitnije rješavanje problema tvrtke.


Vozačima koji nisu mogli zbog njih proći dijelili su krastavce kako bi pokazali koliko je kvalitetan njihov proizvod.

Vezani članci Ukidanje nošenja maski, ilustracija Stotine ljudi bez maske prosvjedovale u prijestolnici Europe: "Nema korone, to je obična gripa!" Protuprosvjed Hodu za život - 1 Protivnici Hoda za život pozvali građane da ih podrže: "Ako ne možete na ulicama, obucite nešto crveno, stavite nešto crveno u prozor, na balkon, u auto..."

'Evo hodamo, osam miseci bez plaće. Žalosno, žalosno što su napravili od nas', kazala je radnica Ljilja Gagić.

>> Kaštelanski staklenici: Vlada uvodi drugima pravila koja za nju ne vrijede

Radnici mjesecima nisu primili plaću, račun tvrtke je u blokadi mjesecima, a s obzirom na to da je tvrtka u većinskom vlasništvu države čeka se odluka Agencije za upravljanje državnom imovinom. Iz AUDI-ja su samo kratko odgovorili kako intenzivno rade na rješavanju problema Kaštelanskih staklenika.

'Sada bih samo plakala i ništa drugo ne bih radila. Da malo pogledaju da svijet treba živjeti. Hoćemo biti ljudi, kao čovjek da živim a ne kao beštija. I beštije bolje žive nego mi', kazala je radnica Katica Rendić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.