Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačima dijelili krastavce

Radnici Kaštelanskih staklenika i danas blokirali cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I danas su radnici Kaštelanskih staklenika prosvjedovali i blokirali cestu trežeći što hitnije rješavanje problema tvrtke.

Vozačima koji nisu mogli zbog njih proći dijelili su krastavce kako bi pokazali koliko je kvalitetan njihov proizvod.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Slika nije dostupna Radnici legli na cestu Kaštelanski staklenici: Vlada uvodi drugima pravila koja za nju ne vrijede

'Evo hodamo, osam miseci bez plaće. Žalosno, žalosno što su napravili od nas', kazala je radnica Ljilja Gagić.

>> Kaštelanski staklenici: Vlada uvodi drugima pravila koja za nju ne vrijede

Radnici mjesecima nisu primili plaću, račun tvrtke je u blokadi mjesecima, a s obzirom na to da je tvrtka u većinskom vlasništvu države čeka se odluka Agencije za upravljanje državnom imovinom. Iz AUDI-ja su samo kratko odgovorili kako intenzivno rade na rješavanju problema Kaštelanskih staklenika.

'Sada bih samo plakala i ništa drugo ne bih radila. Da malo pogledaju da svijet treba živjeti. Hoćemo biti ljudi, kao čovjek da živim a ne kao beštija. I beštije bolje žive nego mi', kazala je radnica Katica Rendić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene