Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Male ribe"

Čačić o uhićenjima u Zagrebu: "Ništa bitno i ništa krupno, pravi je novac negdje drugdje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednja uhićenja u Zagrebu u sklopu akcije USKOK-a komentirao je predsjednik stranke Reformista i član vladajuće većine Radimir Čačić.

Kazao je kako može iznenaditi što sve skupa nije pokrenuto za života Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Radovi na pruzi Nakon dva desetljeća Zagreb objavio da počinje s projektom vrijednim 25 milijuna eura: "Ovim važnim zahvatom otvara se novi južni ulaz u grad" Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje"

"Sve to skupa do sada, ništa bitno i ništa krupno. Ništa spektakularno", kaže Čačić i dodaje kako je riječ o malim ribama.

"Kad ja velim male ribe, to znači da je to birokratska korupcija. To je kokošarenje. Pravi novac, desetine milijuna eura, negdje je drugdje. Nisam siguran da ćemo to vidjeti", kaže Čačić.

Ova uhićenja smatra važnima, ali ne misli da će ona zadati ozbiljan udarac korupciji u Hrvatskoj. Smatra da nije dobro što premijer Plenković uhićenja ne želi vidjeti ni na kakav način.

"Nešto što udara na temelje države, a korupcija jednog Bandića sigurno udara na temelje države. Naravno da ne smije utjecati o tome, ali da mora imati informaciju – mora", rekao je Čačić u razgovoru za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene