Radimir Čačić
Radimir Čačić Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Posljednja uhićenja u Zagrebu u sklopu akcije USKOK-a komentirao je predsjednik stranke Reformista i član vladajuće većine Radimir Čačić.


Kazao je kako može iznenaditi što sve skupa nije pokrenuto za života Milana Bandića.

Vezani članci PR Vrhunska glazba, čarobna scenografija i nekoliko tisuća gostiju svih generacija na zagrebačkom We Love Sound Open Airu Andrija Jarak Okriveni detalji uhićenja u Zagrebu koja su izazvala paniku i pomutnju u poslovnim krugovima, a sve je šokirao iznos koji su uhićene djelatnice suda u Sesvetama primile kao mito

"Sve to skupa do sada, ništa bitno i ništa krupno. Ništa spektakularno", kaže Čačić i dodaje kako je riječ o malim ribama.

"Kad ja velim male ribe, to znači da je to birokratska korupcija. To je kokošarenje. Pravi novac, desetine milijuna eura, negdje je drugdje. Nisam siguran da ćemo to vidjeti", kaže Čačić.

Ova uhićenja smatra važnima, ali ne misli da će ona zadati ozbiljan udarac korupciji u Hrvatskoj. Smatra da nije dobro što premijer Plenković uhićenja ne želi vidjeti ni na kakav način.

"Nešto što udara na temelje države, a korupcija jednog Bandića sigurno udara na temelje države. Naravno da ne smije utjecati o tome, ali da mora imati informaciju – mora", rekao je Čačić u razgovoru za N1.