Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Smjene u Vladi?

'Rade lošije jer misle kada će ih smijeniti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se nagađa koje ministarstvo premijerka želi osvježiti i čije ime će zamijeniti novim, planove koje ponavlja već mjesecima oporba ocjenjuje kao loše političko upravljanje.

 'Mene to podsjeća na one diferencijacije koje su se najavljivale s partijskih kongresa. To nema nikakvog smisla, to su predstave', uvjeren je HNS-ov Jozo Radoš dok SDP-ovka Željka Antunović misli da premijerka čini grešku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugradnja mjerača 'U Zagrebu se gubi više od 40 posto pitke vode' Slika nije dostupna Blagdan Svih Svetih Najviša državna izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće na Mirogoju

U posljednjoj godini mandata, slažu se dugogodišnji političari, rekonstrukcije se ne rade. A ako su već nužne, nije poželjno da postanu epizodne sapunice.

>> 'Neki će morati čuti da ne pripadaju HDZ-u'

'Pripreme mogu trajati u miru bez pozornosti medija i javnosti', uvjerena je Antunović napominjući kako cijela situacija može negativno utjecati na rad ministara te tako i na efikasnost cijele Vlade. U političkoj fotelji nikada nije sigurno, a ponajmanje kad i sama premijerka potiče nagađanja o smjenama, što, potvrđuju nam bivši ministri, može itekako utjecati na rad.

'Čim znate da se nešto događa, da bi vi mogli biti taj onda se zapravo više posvećujete tome što se događa. Postoji čak opasnost da vršite neke ishitrene poteze da bi se dodvorili javnosti, predsjedniku Vlade, poručuje Radoš.

Ako se radi i o tek probnim balonima koje sama premijerka pušta, vrijeme je da građanima konačno karte stavi na stol.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene