Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdan Svih Svetih

Najviša državna izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće na Mirogoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, najviša državna izaslanstva položila su vijence i zapalila svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Predsjednik Republike Ivo Josipović položio je vijenac na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grob Narodnih heroja na Mirogoju, na Središnji križ u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, na grob predsjednika Vlade od 2000. do 2003. godine Ivice Račana te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Pročitajte i ovo Obnova mrtvačnice na groblju Mirogoju važna obavijest Obnavlja se mrtvačnica na Mirogoju, ispraćaji preselili na novu lokaciju Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima

Predsjednica vlade Jadranka Kosor s izaslanstvom i Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, položila je vijence i zapalila svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i zastupnik Josip Leko položli su vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zida boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa na Mirogoju te na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

>> Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence

Na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju vijenac je položilo izaslanstvo Sabora predvođeno Željkom Antunović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene