Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ograničenje 110 km/h

Stiže kazna! Radar snimio Mercedes, vozač njime jurio autocestom 203 km/h: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tom Dubravec / CROPIX
U nedjelju je radar snimio Mercedes koji je autocestom jurio brzinom od 203 km/h na području na kojem je ograničenje 110 km/h, javlja policija.

Najveća brzina tijekom vikenda u PU primorsko-goranskoj zabilježena je u nedjelju na autocesti A6 Rijeka - Zagreb na vijaduktu Zečeve drage kod Vrbovskog.

U 14:38 radarskim uređajem očitana je brzina od 203 km/h kojom se kretao automobil marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Alenko Vrđuka Porast od 190 posto Veliko povećanje broja pokušaja ilegalnih prelazaka u Hrvatsku: "Krijumčare angažiraju putem oglasnika, ljudi nasjedaju i očekuju laganu zaradu"

Vozač se kretao u smjeru Rijeke na dionici na kojoj je ograničenje kretanja određeno na 110 km/h.

U prekršajnom postupku utvrdit će se vozač koji je upravljao tim vozilom pa potom kazniti u skladu sa zakonom, poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos u Zagrebu Pijani policajac jurio 100 km/h, a nakon prometne nesreće koju je sam izazvao, čovjeku polomio kosti lica

Zakon o sigurnosti prometa na cestama za prekršaj u kojem vozač vozi na cesti izvan naselja brzinom većom od 50 km od dopuštene brzine predviđa novčanu kaznu u iznosu od 660 do 1990 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene