Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena droga, oružje...

Racija u Splitu: Privedene 4 osobe, 2 pokušale pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija tijekom racije u jednom ugostiteljskom objektu privela je četiri osobe. Dvije su pri tom pokušale pobjeći.

Policijski službenici Interventne jedinice policije sinoć su proveli raciju, u ugostiteljskom objektu u Splitu. Tom prilikom su privedene četiri osobe, zbog utvrđivanja identiteta te kriminalističkog istraživanja zbog posjedovanja oružja i droge, priopćeno je iz PU splitsko - dalmatinske.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Od ukupnog broja privedenih, dvije osobe, 50-godišnjak iz Splita i 36-godišnjak iz Dubrovnika, privedene su uz uporabu sredstava prisile, zbog pružanja otpora i sprječavanja bijega.

>> Ovo je rezultat policijskih racija na Zrću!

Kod 50-godišnjaka je pronađen pištolj s 8 komada streljiva, koje ilegalno posjeduje te 0,2 grama kokaina. Kod 36-godišnjaka je pronađeno 0,8 grama amfetamina, dok je u njegovom vozilu pronađen pištolj s 5 komada streljiva, zatim kutija s još 45 komada istog streljiva, lovački nož te 7,8 grama marihuane.

U vozilu 27-godišnjakinje iz Splita su pronađene dvije metalne šipke, radi čega je protiv nje podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju. 28-godišnjak iz Omiša je priveden zbog utvrđivanja identiteta, nakon čega je, kao i 27-godišnjakinja, pušten iz službenih prostorija, te je protiv njega podnesen Obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Nad 50-godišnjakom i 36-godišnjakom je još u tijeku kriminalističko istraživanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene