Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu višemjesečnog kriminalističkog istraživanja uhićeno je 8 osoba od čega je većina iz Zagreba.


Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, su u sklopu višemjesečnog kriminalističkog istraživanja uhitili 8 osoba, 5 osoba s područja zagrebačke županije i 3 osobe s područja Ličko-senjske županije,  zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga, opisanih u čl. 173. st. 2. Kaznenog zakona.

Vezani članci Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina Luka Ploče Za sve su krive banane: Dubrovačka policija prekinula narkolanac na Neretvi, zaplijenili oko 100 kilograma kokaina

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kaznena djela počinili posjedovanjem i prodajom opojne droge kokaina, amfetamina tzv. ecstasia i marihuane, koju su tijekom mjeseca lipnja i srpnja preprodavali turistima i mještanima na području Grada Novalje i plaže „Zrće“.

Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršena je i pretraga prostorija koje su koristili predmetni, kojom prilikom je pronađeno 220 grama kokaina, 24 grama marihuane, 342 komada tableta ecstasy, 11 mobilnih uređaja i pištolj, koji su od istih privremeno oduzeti.

Isti su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru. Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske nastavljaju sa daljnjim kriminalističkim istraživanjem. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.