Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DP se ne slaže

Pupovac za Dnevnik Nove TV o izboru šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine

Aktualno Galerija Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Foto: DNEVNIK.hr Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 1 Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 1 Foto: DNEVNIK.hr Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 2 Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 2 Foto: DNEVNIK.hr Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 3 Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Milorad Pupovac za šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine - 4 Galerija 1/5 >>
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac je za Dnevnik Nove TV rekao je što misli o izboru šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine.

Zastupnici manjina u petak su objavili kako ne planiraju izabrati šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine „dok se ne smire strasti“. Kakve će mjere poduzeti stranke DP i HDZ za izbor šefa saborskog Odbora za nacionalne manjine, tek će se vidjeti.

Zastupnici manjina na toj funkciji žele Milorada Pupovca. Domovinskom pokretu je neprihvatljiv. Andrej Plenković poručuje kako nema nikakvih trzavica, da je većina stabilna i da će se rješenje pronaći.

Pročitajte i ovo Pad aviona Srušio se avion Među ozlijeđenima pripadnik Oružanih snaga i viceprvakinja Europe: Doznajemo da nije riječ o vojnoj tajni

"Odbore izglasava cijeli Sabor i svi njegovi zastupnici i zastupnice pa će tako biti i s odborom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina koje već četiri stoljeća vode predstavnici nacionalnih manjina uključujući i mene u proteklom sazivu“, rekao je Pupovac.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene